ACTIVITATS


La Biblioteca Ca n’Altimira ofereix als seus usuaris més petits una programació d'activitats pensada exclusivament  per a ells, de la que us tindrem puntualment informats a través d'aquesta a pàgina.

La majoria d'aquestes activitats (ressenyades amb un logo), adreçades a nens menors de 3 anys, estan vinculades amb el projecte Nascuts per Llegir, en el que hi participa la biblioteca des dels seus inicis, l'any 2005, i que compta amb la col·laboració dels pediatres i de les infermeres de pediatria dels CAPs de Canaletes i de Serraparera i de les llevadores del Cap II de Ripollet.  Dins d'aquest projecte, mensualment, us oferim Ballmanetes i l'Espai Nadó. Altres activitats, com a Contes sobre la pell, tenen una periodicitat menys definida.

L'Hora del conte. Els nens a partir de 4 anys podem gaudir amb les històries que ens conten professionals de la narració, que ens visitem un dissabte al mes. Podreu consultar  el contingut de la sessió una setmana abans del dia programat.

També programem exposicions relacionades amb la literatura infantil, realitzades pel Servei de Biblioteques  de la Diputació de Barcelona o de facturació pròpia.

Tingueu en compte que per participar a les activitats heu de preinscriure-vos i que podeu començar a fer-lo dues setmanes abans del dia programat, ja sigui presencialment o per telèfon ( 935.807.602 / 935.807.694). L'Hora del Conte és una mica diferent: fem les sessions a la sala d'actes del Casal de Joves.