BIBLIOTECA CA N'ALTIMIRA


Els petits lectors és un espai de comunicació entre la sala infantil de la Biblioteca Ca n’Altimira i les famílies dels petits lectors cerdanyolencs. A través de les noves entrades us informarem de les novetats, de les activitats i de totes aquelles coses que creiem puguin ser del vostre interès. Igualment, ens agradaria rebre els vostres comentaris i així poder comptar amb totes les vostres idees i suggeriments. Esperem que hi participeu activament!

Us animen, també, a visitar-nos i a gaudir, amb nosaltres, de la gran selecció de llibres infantils i juvenils que teniu a la vostra disposició. La classificació, tot i que sembli a primera vista molt complicada, és d’allò més senzilla. Per una banda, tenim els llibres de coneixements, que poden facilitar als vostres fills la realització de les tasques escolars i els ajudaran a explorar el temes que més els hi agraden.

I per una altra banda, tenim els llibres d’imaginació, amb els que els nens podran endinsar-se en les aventures i les experiències de personatges que els faran créixer i ampliar el seu coneixement del món. Aquests llibres els tenim organitzats per edats:

               I*: fins a 6 anys
               I**: de 7 a 9 anys
               I***: d'10 a 12 anys
               JN: novel·la juvenil


A més, tenim una secció especial per a vosaltres, el Racó del Pares. Els llibres són molt fàcils de reconèixer perquè porten una icona prou descriptiva. Aquí trobareu informació sobre tot allò que us interessi o preocupi relacionat amb els vostres fills (fins i tot abans que neixin).

I ara, on podeu trobar-nos?
Avinguda de la Primavera, 2-10
08290 Cerdanyola del Vallès

T. 935.807.602 / 935.807.694
b.cerdanyola@diba.cat

I per saber-ne més de la biblioteca? Segueix aquest vincle


L'horari de la sala infantil és:
Matins: dissabtes, de 10 a 14h
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30h

A  l'estiu, no obrim els dissabtes