dimarts, 27 de març del 2012

BOOKSCROSSING A LA BIBLIOTECA CA N'ALTIMIRA



El dia 2 d'abril se celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil i el naixement d'en Hans Christian Andersen. I com no podia ser d'una altra manera, la Biblioteca es suma a la celebració proposant-vos una activitat molt especial: un bookcrossing.

Ja sabeu com funciona el bookcrossing? Doncs es tracta d'alliberar un llibre. Alliberar-lo? S'escolleix un llibre, se li posa un enganxina que l'identifica com a llibre viatger, se l'inscriu a la pàgina internacional del Bookcrossing i se'l diposita en un lloc a escollir.
A partir d'aquest moment el llibre comença a tenir vida pròpia: algú el pot agafar, llegir i després abandonar en un altre lloc i així fins ... a l'infinit. El llibre pot arribar des de Cerdanyola fins a Honolulu!!!!!!

Vosaltres podeu seguir la trajectòria del llibre alliberat introduint el número que s'assignarà al llibre un cop inscrit al web del Bookcrossing.

Què heu de fer per poder participar a l'activitat? Heu de venir a la sala infantil en qualsevol moment de la tarda del dia 2 d'abril. Podeu portar un llibre de temàtica infantil o juvenil (si no en teniu, nosaltres us en donarem un) i la càmera de fotografiar. Amb això ja estareu preparats per alliberar un llibre.

Tenim intenció d'alliberar molts llibres. Ens ajudes?

1 comentari:

Un chat botté ha dit...

que guai, ja explicareu com ha anat!!!
aquí no ens hem atrevit a fer-ho!!
petons