dimarts, 12 de juny del 2012

EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS A LA SALA D'ACTES DEL CASAL DE JOVES




Per commemorar el dia Internacional del Llibre Infantil, dia 2 d'abril,  les escoles de Cerdanyola van lliurar a la Biblioteca dibuixos fets pels alumnes sobre els contes de Hans Christian Andersen. Van rebre moltíssims i els vam exposar als aparadors de les botigues de l'Avinguda Catalunya i a  Ca n'Altimira durant uns dies.

Molts nens, però, no van trobar el seu dibuix i nosaltres els vam assegurar que tornaríem a exposar-los més endavant. Aquest dia ja ha arribat i tots els dibuixos els podeu veure en una exposició que hem muntat a la sala d'actes del Casal de Joves. Totes les tardes, de dilluns a divendres, des del dilluns 11 fins al dimarts 19 podeu passar i provar de trobar el vostre dibuix. No ens hem deixat de penjar ni tant sols un!!! Com podeu veure a la fotografia de sota, no serà una tasca fàcil!!!


2 comentaris:

unchatbotte@hotmail.com ha dit...

que xulo això de les botigues, no?
que bé!

Sra. Doubtfire ha dit...

Va està superbé. Durant tota la setmana, els aparadors de l'Avinguda Catalunya van lluir força, estaven plens de dibuixos infantils, la veritat és que feia goig. L'associació de comerciants va tenir molt a veure
Una abraçada.